El Fòrum Social Català convoca la ciutadania a una manifestació, 
sense banderes ni sigles,
el dissabte  28 de gener 2012 a les 17h 
a Plaça Catalunya  / Ronda Sant Pere,  de Barcelona

No a la dictadura financera. Aturem les retallades

*  *  *
Precedida per una Assemblea de les organitzacions del FSCat
sobre el procés del Fòrum Social Català  2012
a les 11h a ÀgoraCatalunya  a Plaça Catalunya 9, 4t 2a. (cantonada Rambla Catalunya)
Fes-ho córrer!!
………………………………….
Més informació:
Facebook Twitter: @FSCat2012   #FSCat   #FSCat2012  http://www.forumsocialcatala.cat
info(arroba)forumsocialcatala.cat
*   *   *
No a la dictadura financera. Aturem les retallades!
Ens trobem en un moment de greu crisi del sistema, conseqüència de la cobdícia de banquers i grans empresaris i del malbaratament dels recursos públics -salvant bancs i fent obres faraòniques…- que ha mostrat la cara més ferotge del capitalisme neoliberal i de la globalització. La crisi econòmica ha mostrat l’estat del benestar precari en el que vivim, una manca de llibertats democràtiques i una societat fortament desigual que va camí de la fractura social.
Mentre que a Davos, al Forum Economic Mundial, els més rics es reuneixen per consolidar el neo-liberalisme, a Catalunya més de 742.000 persones estan a l’atur, 1 de cada 5 catalanes està empobrida. Però tot i això, els béns de luxe que només es poden permetre uns pocs baten records de vendes. Els hospitals tanquen plantes senceres i serveis d’urgències, els Centres d’Atenció Primària redueixen els horaris, l’educació pública cau en el més absolut oblit, s’executa pràcticament un desnonament cada hora, s’expulsa dels serveis socials els més pobres i així i tot, els grans consorcis empresarials augmenten els beneficis mentre es dediquen a reduir les plantilles.
Per això, és urgent i necessari que la ciutadania prenguem el carrer per fer sentir la nostra veu i la de les persones més desafavorides. És més urgent que mai que canviem el rumb de les polítiques neoliberals que només beneficien als més rics, al l’1% de la població mundial que acumula prou riquesa per exercir un enorme poder sobre els països i els pobles.
Per això, des del Fòrum Social Català, espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari, que aplega més de 300 organitzacions, cridem tota la ciutadania a fer sentir la seva veu el proper dia 28 de gener a les cinc de la tarda a una manifestació sense banderes ni sigles, que sortirà de Plaça Catalunya / Ronda Sant Pere. Confluirem en el recorregut de la manifestació amb Plataforma Prou Retallades que anunciarà properament el seu lloc de concentració.
Perquè tenim dret a decidir el nostre futur. Perquè si convertim les propostes en projectes, si ens unim i alcem la nostra veu, el canvi serà possible.
Passem de la indignació a l’acció! No a la dictadura financera! Aturem les retallades
Una altra política és possible! Una altra economia és necessària!
Fem possibles una altra Catalunya i un altre món!
Atenció!
Les organitzacions ja poden adherir-se a la manifestació i al procés del FSCat del 2012, tot enviant un correu a info@forumsocialcatala.cat
A l’Assemblea del 28 de gener, a les 11h del matí, es presentarà el procés del FSCat i s’acordaran les aportacions econòmiques que han de garantir la seva independència, com en les edicions anteriors.