El banc i la moneda WIR

Operem a Suïssa per a la classe mitjana, amb qui volem ser un soci fiable des dels nostres inicis com a cooperativa el 1934.
Inicialment, l'únic sistema del seu tipus de WIR es va reservar per a les petites i mitjanes empreses (PIME). Des de l'any 2000, també oferim productes atractius en francs suïssos (pagaments, inversions, planificació de la jubilació i de finançament) a gran públic i als clients doc privat. No obstant això, la promoció de les petites i mitjanes empreses continua sent un objectiu important en virtut dels nostres estatuts cooperatius.
Oferim aquests clients el sistema de WIR, que és una exclusiva mundial. Funciona amb la seva pròpia moneda, sense diners en efectiu, i és una gran eina de màrqueting. Holdings de WIR no meriten interessos. Els crèdits WIR es poden combinar amb crèdits en francs suïssos i es troben entre les ofertes de finançament més favorables en el mercat suís. També els clients particulars poden gaudir dels beneficis del sistema de WIR sota certes condicions.
Comptem amb una estructura àgil i eficient que consisteix en una xarxa de set oficines a Basilea (seu central), Berna, Lucerna, St. Gallen, Zuric, Lausanne i Lugano i dues oficines a Chur i Sierre.

anar al web Next project