Institut Internacional per a l’acció no violenta

NOVACT lluita per aconseguir una societat lliure de conflictes armats i de violència en totes les seves dimensions, basada en la seguretat humana i la noviolència com una estratègia d’acció transformadora per un món pacífic, just, digne i equitatiu.

Per aconseguir el seu objectiu segueix les següents línies d’acció:

  • Donar suport a moviments noviolents o de resistència civil pacífica que treballin per la transformació de conflictes i / o situacions d’injustícia, garantint la seguretat humana i la cobertura de les necessitats bàsiques, desenvolupant els drets i les llibertats i promovent que les societats puguin viure sense por que els seus valors i drets siguin atacats.
  • Desenvolupar Operacions Civils i Noviolentes de Manteniment de Pau per protegir les poblacions vulnerables en situacions de conflicte armat, a través de la creació de sistemes de prevenció de conflictes i construcció de pau, reconciliació i transició política, allà on la societat civil local i / o institucions representatives ho demanin.
  • Observar, investigar, facilitar i donar suport a processos de construcció de pau, mediació, manteniment de la pau i prevenció de conflictes amb una especial atenció a la promoció de l’Estat de Dret i la millora de la seguretat humana.
  • Incidir perquè els actors governamentals, locals i internacionals, treballin a favor de la seguretat humana, la construcció de pau i la democràcia en totes les seves dimensions assegurant l’equitat de tracte i el respecte a les identitats

https://novact.org/

Skills

,

Posted on

desembre 11, 2014