Intervenció en la roda de premsa d’acampadabcn del dia 17 de juny al Parc de la Ciutadella (amb video)
Sóc un ciutadà indignat perquè “l’obsessió de guanyar diners” ens ha portat a un món inacceptable, a una societat estructuralment injusta, violenta i insostenible.
Vaig ser en els primers grups d’objectors del consciència, vaig assumir la presó com objector a la violència armada dels exèrcits; ara, a més, em declaro objector de consciència a la violència estructural dels financers, que cada dia provoca milers de morts de fam, milions d’empobrits sense feina, sense casa, sense educació i sense salud.
Com aprenent de noviolent i des de la meva humil experiència de promoure la innovació social durant més de 30 anys i de participar en els Fòrums Socials, m’han convidat a compartir aquestes reflexions i propostes.
….
Veure text complet i recull de premsa