El Consens de Barcelona un camí local i global de transició cap a un món habitable per a tothom

Durant 3 anys, discretament, hem endegat un procés de diàleg intercultural sobre alternatives a la globalització neoliberal, donant veu a homes i dones de totes les regions del món, fins ara menystingudes.


El 3 de maig, sense cap ressò mediàtic, varem aprovar i signar a Barcelona el Compromís per un món habitable per a tothom.


El darrer mes hem estat participant i recolzant el moviment 15M, que expressa a nivell proper la mateixa indignació d’un món inacceptable, d’un món estructuralment injust, violent i insostenible.


Convidem totes les persones i organitzacions que a Catalunya han seguit i recolzat el procés del Consens de Barcelona, però també aquelles persones que volen canalitzar amb propostes i amb accions locals i globals la indignació que ens provoca que el sistema polític no pot representar els interessos de la gent, perquè està sotmès al sistema econòmic i financer.


Si no has llegit ni signat aquesta Declaració 1.0 del Consens de Barcelona, aquí pots fer-ho.


La reunió serà demà dimarts 21 de juny, a les 19h a la Confederació Catalana d’ONG – Casa del Món, al  carrer de les Tàpies número 3 (M. L2 i L3 Paral·lel). Confirmeu assistència a info@barcelonaconsensus.org


Comentarem també les propostes que he plantejat a la roda de premsa de divendres 17, adreçades al Parlament, a les Assemblees, a la Ciutadania indignada i als mitjans de Comunicació.


Cordialment