Tenim dues raons de pes per demanar la seva immediata dimissió o el cessament.


La primera és que avui, arreu del país hem demostrat que el 15M no és un moviment marginal ni violent. Espero que els policies infiltrats li reportaran que una de les proclames més repetides ha estat “Puig dimissió”. En només 3 setmanes ha aconseguit reforçar la indignació de la gent i, per tant les raons del propi moviment, 3 vegades: 


– Com a agent provocador i violent amb més de 100 ferits – donant cobertura a l’actuació dels Mossos del dia 27M per desallotjar un espai de diàleg i de discrepància ciutadana.
– Com a agent provocador i violent – amb més de 40 ferits – contra els manifestants que volien encerclar pacíficament el Parlament per impedir uns pressupostos amb retallades socials.
– Com a agent difamador del moviment 15M i d’Arcadi Oliveres per les seves declaracions sobre els antecedents que hi ha governs que utilitzen les policies per rebentar moviments socials incitant o provocant actes violents.


La magnifica i massiva resposta noviolenta del dia 27M va desacreditar la seva actuació repressiva i gratuïta, i va reforçar el moviment. 


Les greus acusacions contra part del moviment i contra Arcadi Oliveres, amb el suport del Govern i de part dels grups parlamentaris, i dels mitjans de comunicació… han mobilitzat encara més gent avui amb una manifestació autoconvocada, que ha aconseguit reforçar desenes de milers de ciutadans indignats no sols pels efectes de la crisi sinó per la seva prepotència.


El divendres a la roda de premsa vaig demanar una comissió d’investigació sobre qui hi havia darrera els aldarulls del dis 15J. 


Els videos que circulen no sols ja havien mostrat un estrany comportament dels policies infiltrats,

sinó que mostren ara l’encerclament durant una estona d’un grup de periodistes per part de la policiai, el que és més greu, un video de Quatro mostra un jove llençant pedres a una furgoneta del Mossos, jove que té una gran semblança amb un dels policies infiltrats, 

Atura el video al segon 05, mira la cara i la vestimenta del jove que tira rocs i compara’l amb els dels policies infiltrats… no et sona molt amb un d’ells? Què voldrà dir si el jutge no l’inculpa?


http://www.youtube.com/watch?v=dj7YHH0Zqvo&feature=related


Jove que també apareix el darrer del grup quan cerquen protecció en els cotxes dels mossos.

Els dos videos estaven,amb fotos congelades, en un site que ha desaparegut!!
http://www.planetatortuga.com/modules/news/article.php?storyid=3891 
http://www.planetatortuga.com/modules/news/article.php?storyid=3895

Crec que ha arribat l’hora que els grups parlamentaris li demanin explicacions en la seva compareixença al Parlament, i en cas que no aporti respostes clares, demanin la seva dimissió immediata.


També la fiscalia i les entitats de Barcelona crec que han de presentar aquests documents als jutges, per si hi ha indicis de presumptes delictes en aquestes actuacions i en les seves decisions i declaracions.


El saludo atentament