18
mai

Inici d’un camí de transicions

Inici d’un camí de transicions cap a un món habitable per a tothom


Acabo de revisar i publicar al web la versió final de la Declaració del Consens de Barcelona : Compromís per un món habitable per a tothom. Han estat 3 anys de creació col·lectiva amb 150 homes i dones d’arreu del món que en ha portat a una trobada a Barcelona de l’1 al 3 de maig.


Rebo missatges de que a la Plaça Catalunya de Barcelona hi ha una acampada i assemblees diàries d’indignats. Al vespre quedo impactat per l’assemblea de tanta gent i tan ben portada. Inèdit!


Després de molts anys d’experimentar i aprendre sobre noviolència, participació deliberativa, promoure propostes socialment innovadores, models socioeconòmics i financers alternatius… el que està passant és un somni!!  Un moviment d’indignació espontani que es declara noviolent, que rebutja tota violència com a provocació, que planteja canvis radicals perquè la democràcia sigui real ja!


Per tots aquests motius inicio aquest bloc per compartir aquesta nova etapa d’un camí personal i col·lectiu de transicions cap a un món habitable per a tothom.
Comparteix-ho .
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Comentaris ( 0 )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>